Site Overlay

L’opinió de la gent.

Què preocupa a la gent sobre Gurb i la seva indústria. Com creus que serà Gurb el 2050?

Per completar la nostra pàgina web i el nostre treball vam realitzar una enquesta perquè gent, de diferents edats i de diferents llocs, ens donés la seva opinió i el seu punt de vista sobre el tema. En l’enquesta ens va sortir resultats favorables. Ens la van contestar unes 104 persones de pobles diferents.

Informació general:

Podríem dir, que la majoria, viuen a Vic o Gurb. Encara que, també hi ha gent d’altres pobles. Això fa que la majoria, dels que treballen, ho fan a Gurb o Vic.
La franja d’edat que predomina, entre la nostra mostra, és de 35 a 44 anys encara que, com podem observar a la gràfica, veiem que els resultats són bastant uniformes per tant, hi ha gent de totes les edats. Això fa que, una part dels enquestats (78%) treballin i l’altra part, no (22%).

Resultats extrets:

Gràcies a aquesta enquesta hem extret que a la majoria de la gent, per una banda, li preocupa que hi hagi un augment de la indústria a Gurb i per tant, que les emissions contaminants puguin a nivells extrems i perillosos. Per altra banda, també els hi preocupa que desapareixia el sector primari. Sobre la indústria de Gurb, també els hi preocupa diferents coses. Una d’elles és que el creixement de les indústries augmenti molt i que Gurb quedi saturat d’elles, per tant, també desapareixerien els comerços locals que hi ha ara. Un altre tema que, entre altes, els hi preocupa en general és que hi hagui un abús de les tecnologies en el teixit indústria i per tant, que hi haguí molta poca oferta de treball.
A través de l’enquesta també hem pogut observar que el 85 % dels enquestats pensen que ha de disminuir la contaminació encara que, després només el 15% de la nostra prova, participa activament amb la conservació del medi ambient.

Com creus que serà Gurb el 2050?

La majoria dels enquestats pensen que en el 2050 sí que podrem veure més zona industrial i menys zona urbana, ja que creuen que una es pot “menjar” a l’altre. En general també estan d’acord en el fet que podrem veure que el sector primari haurà desaparegut a Gurb. Per una banda, també s’imaginen Gurb amb empreses ja totes automatitzades i amb menys treballadors i per l’altra banda, creuen que totes les empreses ja faran servir energies renovables. En general s’imaginen que el 2050 el tipus d’indústria que predominarà serà l’alimentaria. Per últim, creuen que hi haurà molta més indústria però alhora hi haurà menys llocs de treball, ja que aquestes estan molt automatitzades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *