Site Overlay

Conclusions.

Gràcies al que hem treballat i les enquestes realitzades hem obtingut una conclusió de com serà Gurb en 2050. Creiem que Gurb estarà ple d’empreses grans i per tant, els petits comerços desapareixeran. Aquestes grans empreses cada cop seran més i més riques i arribaran a un punt que ho dominaran tot. Les diferències socials cada cop es veuran més i n’hi haurà més. Les persones estaran molt controlades per la gent important. Amb el tema de la feina serà molt complicat trobar-ne, ja que les empreses estaran molt automatitzades i només feines d’estil infermer, monitor d’infants, hostalers, conductor de vehicles… hi haurà oferta de treball.
Per una banda, pensem que Gurb, no tant com les ciutats però, la tecnologia la podrem veure el dia a dia de la ciutat. Els carrers podrem veure sensor que després amb les seves dades podran fer diferents coses per intentar millorar la nostra vida. Per altra banda, pensem que Gurb al fet que les empreses hagin crescut i evolucionant tant faran que hi hagi un gran canvi en la distribució del poble. Potser ja no veurem tantes urbanitzacions de cases sinó que tot el terreny estarà ocupat per les grans empreses.
Per altra banda, pensem que si no canviem radicalment el planeta estarà sota mínims. Les precipitacions pujaran molt i això provocarà que els rius es desbordin i provoquin desastres als pobles.
En conclusió, teníem com dues visions de Gurb en 2050, per una banda la favorable i per l’altre, la no favorable. Criem que el futur de Gurb depèn molt dels fets i de les coses que fem ara en l’actualitat. Que si volem que Gurb segueixi sumant i creixent positivament hem de posar de la nostra part i canviar la nostra mentalitat. Començar a fer servir més energies renovables, reciclar, no comprar coses innecessàries…